Krkovička po farářsku

26.07.2020

Suroviny

4 plátky vepřové krkovičky2-3 velké cibule15 dkg sýru Niva20 dkg sýru Eidam,pepř,sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Krkovičku naklepeme, po obou stranách opepříme, nesolíme. Dáme do nevymazaného pekáčku.

  2. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a pěkně hustě s ní posypeme masíčko. Přidáme nastrouhanou Nivu a na ni ještě nastrouhaný Eidam, který posypeme sladkou paprikou pro barvičku. Nepodléváme.

  3. Teď už jen strčit do trouby a jen co se to začne dělat, pečeme cca 40 minut při teplotě tak 175°C.

Kavárna Na Náměstí / S láskou upraženo v roce 2020.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky